© Mirjam Verschoor Evenementenfotografie

Lezing

16 januari 2014

De eerste indruk, die moet goed zijn. De juiste uitstraling in ieder communicatiemiddel. Ik bied u de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst op een unieke manier vast te leggen middels een zakelijke reportage. Fotografie waarbij kwaliteit de hoofdrol speelt. Natuurlijk met respect voor uw specifieke wensen.
Mirjam Verschoor -Fotografie brengt uw zakelijke bijeenkomst of event op bijzondere wijze in beeld. Met veel oog voor de aanwezigen, detail en sfeer. Een bijzondere en goede fotoreportage betekent veel positieve PR en marketing voor uw organisatie en event. De zakelijke foto’s zijn geschikt voor gebruik van uw nieuwsbrief, brochure en uw website. De foto’s laten iedereen bovendien nagenieten en die mooie bijeenkomst (her)beleven.
Indien gewenst kunnen de foto’s op internet geplaatst worden, ook met nabestelfunctie. Desgewenst afgeschermd met een inlogcode voor meer privacy.

Deze foto is gefotografeerd bij Antropia te Driebergen-Rijsenburg. Een mooi Cultuur en Congrescentrum centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij het station van Driebergen-Zeist.

‹ Event